KUNST IN VAALS KAN IN 2021 HELAAS WEGENS CORONA NIET PLAATSVINDEN

 

Kunst in Vaals vindt telkenjare plaats in het 3e volle weekend van de maand juli. In 2021 is dat zaterdag 17 en zondag 18 juli. De manifestatie duurt op zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Wij hebben ruimte voor ca. 140 kunstenaars en streven elk jaar naar een perfecte mix en aanbod aan kunstrichtingen.

Deelnemers worden door ons geselecteerd vanuit ons in 25 jaar opgebouwd bestaand aan kunstenaars. Een bestand dat elk jaar wordt opgefrist. De geselecteerde kunstenaars ontvangen van ons een uitnodiging voor inschrijving.

Staat u niet op de bedoelde lijst en wenst u deel te nemen, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gelieve bij uw mailbericht een korte beschrijving van u en uw kunstwerken, incl. enkele foto’s toe te voegen. Wij beoordelen het verzoek en zullen u vervolgens laten weten of u zich kunt inschrijven. Daarvoor hanteren wij speciale formulieren, die wij u dan toezenden, aangevuld met informatie omtrent de manifestatie.

Deelname is gebonden aan bepaalde voorwaarden. Voorop staan kwaliteit, authenticiteit, unieke werken, zelf gemaakte werken en diversiteit. Alle werken dienen te koop aangeboden kunnen worden aan de bezoekers.

Handelsproducten en niet zelf gemaakte werken worden door ons niet geaccepteerd. Een uitzondering hierop maken wij voor speciale goede doelen.

Aanmeldingen, c.q. inschrijvingen kunnen worden gedaan tot 1 april a.s. Wanneer het totaal aantal beschikbare plaatsen vervolgens nog niet blijkt te zijn ingevuld, kunnen wij deze termijn verlengen.

De affiche van dit jaar kunt hiernaast downloaden.

Image

Deelname informatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor meer informatie